Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kaymaz 100. Yılında Ardahan Kongreleri Sempozyumunda

Ardahan Üniversitesi Tarafından düzenlenen, 10 farklı ülke ve ülkemizin 17 farklı şehrinden 50’ye yakın bilim insanının katılımlarıyla gerçekleştirilen “ 100. Yılında Ardahan Kongreleri Uluslararası Sempozyumu” tamamlandı.

Kars, Ardahan ve Batum’dan oluşan "Üç Sancak"ın Rus işgalinden kurtarılması için 100 yıl önce toplanan Ardahan Kongrelerinin yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen 100. Yılında Ardahan Kongreleri Uluslararası Sempozyumuna Erzurum Teknik Üniversitesinden Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İrfan Kaymaz katıldı.