Rektör Çakmak’tan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Rektör Bülent Çakmak yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

30 Ağustos Zaferi; yüce milletimizin bağımsızlığı, ülkesinin bütünlüğü, istiklal ve istikbali için milletimizi esaret altına almak isteyen işgalcilere karşı azimle, inançla, fedakârca, birlik ve beraberlik ruhuyla tek yürek, tek millet hâlinde verdiği onurlu bir zaferdir. Milletimizin bu azmi var oldukça Türkiye Cumhuriyeti hep var olmaya devam edecek ve varlığı ile büyüyüp gelişerek nice milletlere örnek olacak tarihî başarılara imza atacaktır.

Bu vesileyle, günümüzden 99 yıl önce Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atan ve 30 Ağustos Zaferi’ni, bizlere armağan eden Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ü ve İstiklal Savaşı’nın kahraman gazi ve şehitlerini rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyor; şehit aileleri ve yakınlarına sabır ve metanet dilekleriyle tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.