Rektör Bülent Çakmak'tan Gümüşhane Üniversitesine Ziyaret

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Rektör Bülent Çakmak’a Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Küçükuğurlu ve Prof. Dr. Birol Soysal eşlik etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette iki üniversite arasında yapılacak iş birliğinin önemine dikkat çekilerek önümüzdeki süreçte geliştirilebilecek araştırma faaliyetleri ve projeler üzerinde duruldu.

Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, nazik ziyaretlerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak’a ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Ziyaret karşılıklı hediye taktiminim ardından son buldu.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü 24.03.2021