Psikolojik Değerlendirme Etiği ve İleri MMPI Uygulayıcı Eğitimi

Ufuk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından 2-3 Ağustos 2021 tarihlerinde 16 saatlik “Psikolojik Değerlendirme Etiği ve İleri MMPI Uygulayıcı Eğitimi’’ düzenlenmektedir. Yüz yüze yapılacak eğitim temel MMPI bilgisi olan Psikoloji (lisans) bölümü 4. Sınıf öğrencileri ve mezunlarına yönelik olup kayıt öncesinde seviye tespit sınavı yapılmaktadır. Eğitimde yer alan konu başlıkları şöyledir: Klinik uygulamalarda MMPI kullanımına yönelik etik ilkeler, genel klinik değerlendirme bataryası dahilinde MMPI kullanımı ve vaka değerlendirmesi, MMPI rapor yazımı ve sonuçların paylaşılması.