ProQuest Dissertation&Thesis veritabanına erişim

TÜBİTAK-ULAKBİM  Ekual kapsamında ProQuest Dissertation&Thesis veritabanına erişim sağlayan tüm kurumlara Ebook Central Open Access Collection içeriği ücretsiz olarak açılmıştır.

Ebook Central Open Access Collection, Springer Nature B.V., Walter de Gruyter GmbH, Bloomsbury Academic, Amsterdam University Press, Open Book Publishers ve Amsterdam University Press’in de aralarında olduğu birçok yayıncıdan binlerce kitap içermektedir.

Güncel içerik sayısı şu anda 2.800 elektronik kitapdır ve içerik sürekli olarak artmaktadır.

Ebook Open Access Collection, Tıp/Sağlık, Mühendislik, İşletme/Ekonomi, Sanat/Mimarlık ve daha birçok konu başlığında elektronik kitap içermektedir.