Probiyotiklerin Endüstriyel Uygulamaları Konferansı Yapıldı (03.03.2020)

Fakültemiz Genaktüel Kulübü tarafından organize edilen "Probiyotiklerin Endüstriyel Uygulamaları" Konferansı, Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Neslihan DİKBAŞ'ın sunumu ile yapıldı. 3 Mart Salı günü fakültemiz konferans salonunda gerçekleşen etkinliğe Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Serkan ÖRTÜCÜ ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ömer Faruk KARATAŞ'ın yanı sıra akademisyen ve öğrencilerimiz katıldı.

Düzenlenen etkinlik sonunda MBG Bölüm Başkanı Doç. Dr. KARATAŞ, Prof. Dr. DİKBAŞ'a plaket takdiminde bulunurken öğrencilerimize de katılım belgesi verildi.