PepsiCo'dan Destek Programı

PepsiCo partneri tarafından gönderilen maile göre; PepsiCo, lisansüstü programlarına katılmak için kalıpların dışında düşünen, yetenekli, kreatif çalışma arkadaşları arıyor. Bu kapsamda PepsiCo, 2 yıllık rotasyonel yüksek lisans programı için Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) öğrencilerini yarışmaya davet ediyor…

Son sınıf öğrencileri, yeni mezunlar veya Türkiye'de 3 yıla kadar iş tecrübesine sahip, İngilizce ve programın seçildiği yerin dilini bilen profesyoneller aranıyor!

Türkiye'deki programlara başvuru yapmak, katılım koşullarını öğrenmek ve detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Farklı ülkelerdeki programlara başvuru yapmak, katılım koşullarını öğrenmek ve detaylı bilgi almak için tıklayınız.

İlgili mailin ekran görüntüsünün yer aldığı PDF dosyası ektedir.