Pandemi Dönemi Staj Ödevi

Yaz okulunda alabileceği maksimum 20 AKTS ders ile birlikte (Varsa Mezuniyet Tek Ders Sınavına girme durumu da dikkate alındığında) mezun olabilecek ve Pandemi Döneminde yüz yüze staj yapmak istemeyen öğrencilerimiz Staj Ödevine başvuru yapabilir.

Staj Ödevine başvuru yapmak isteyen öğrencilerimiz;

1. Pandemi Dönemi Staj Ödevi Başvuru Evrakını (tıklayınız) doldurup güncel transkriptini de ekleyerek danışmanına mail atar. (Danışman listesi için tıklayınız.)
  2. Danışmanlar transkripti inceler, şartları sağladıklarını gördüğü öğrenciyi ilgili Bölüm Staj Komisyonuna bildirir.
  3. İlgili Bölüm Staj Komisyonu belirlediği konuyu mail yoluyla öğrenciye bildirir.
  4. Öğrenci kendisine bildirilen konu ile ilgili 10 sayfadan az olmamak ve Benzerlik Oranı %50’den fazla olmamak üzere şekil olarak Bitirme Tezi Yazım Kılavuzuna (Yazım kılavuzu için tıklayınız.) göre hazırlayacağı ödevi en geç 23 Ekim 2020 Cuma gününe kadar ilgili Staj Komisyon Üyesine mail yoluyla gönderir.(İktisat Bölümü Öğrencileri harun.can@erzurum.edu.tr , İşletme Bölümü Öğrencileri muhammed.kantar@erzurum.edu.tr mail adresine gönderecektir.)
  5. Öğrencinin ödevi başarılı sayılır ise Staj yerine işlenir.

Not: Hâlihazırda staja başlamış ve mezun durumunda olan öğrencilerimiz de isterlerse bu imkândan yararlanabilir.

Stajını yüz yüze yapacak öğrencilerimiz evrak işlemlerini mail üzerinden değil, Bölüm Sekreterliği üzerinden yürüteceklerdir.