Öğrencimizden Büyük Başarı

10-12 Nisan tarihleri arasında Trabzon’ da düzenlenen Üniversitelerarası Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonasında Antrenörlük Eğitimi Bölümü 1. Sınıf öğrencimiz Damla Köse 626.8 puanla Türkiye rekoru kırarak birinci olmuştur. 13-16 Nisan 2023 tarihleri arasında yine Trabzon’da düzenlenen Havalı Silahlar Bahar Kupası’nda 623.5 puanlık derecesiyle yurtdışı baraj puanını atarak bir kez daha altın madalyanın sahibi oldu.

Bu büyük başarılarıyla 28 Temmuz-8 Ağustos 2023 tarihlerinde Çin Halk Cumhuriyetinin Chengdu şehrinde yapılacak olan Universiade oyunlara katılma hakkını kazanan öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.