Öğrencilerimiz Teknoloji Devlerine Konuk Oldu

Geleceğin mühendisleri Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerimiz, ülkemizin yüz akı olan teknoloji devi şirketlerin üretim tesislerini gezdiler.

ETÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Ali Ünlütürk ve Araştırma Görevlisi Muhsin Turan önderliğinde düzenlenen teknik gezide Erzurum Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümü öğrencileri, Manisa’daki Vestel A.Ş.’ye ve Balıkesir’deki BEST Trafo A.Ş. ’ye konuk oldular.

Öğrencilerimiz,her iki firmanın üretim tesislerinde çalışan mühendislerle bir araya gelerek farklı üretim süreçleri ve teknolojik altyapıları hakkında bilgi aldılar.