Öğrencilerimiz Curling Müsabakalarında Derece Elde Etti

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Ünilig Curling final müsabakaları düzenlendi.

Erzurum Curling Salonunda düzenlenen final müsabakalarını Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Tuba Yetim ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız Levent Çakmur izledi.

Final müsabakalarının sonunda Erzurum Teknik Üniversitesi Curling Erkek takımımız 2.lik elde ederken, bayanlar takımımız 3. oldu. Sporcularımızı tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak, müsabakalarda başarı elde eden takımlarımızın madalyalarını takdim etti.