Moodle LMS Eğitimleri

Erzurum Teknik Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak öğrenci bilgi sistemlerinin kullanımına dönük geliştirme ve eğitim faaliyetlerimiz 2024-2025 eğitim öğretim döneminde de devam etmektedir.

ETÜ olarak 2019 yılından itibaren Blackboard LMS uygulamasından vazgeçilmiş, yeni dönemde açık erişimli bir yazılımla devam edilme kararı alınmıştır. Bu kapsamda eğitim öğretimin gerçekleştirildiği bütün birimler ve enstitülere gerekli eğitimler verilerek, yeni dönemde kullanacağımız MOODLE LMS sistemi uygulamalı olarak tanıtılmıştır. Bütün birimlerin yoğun katılımıyla öğretim üyelerine/elemanlarına gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. 16-21 Eylül tarihleri arasında toplamda beş toplantı ile yapılan bilgilendirmeler öğrencilerimize yapacağımız bilgilendirmeler ve klavuzların paylaşılmasıyla yoğun biçimde devam edecektir.