Milletvekili Aydın, Rektör Bülent Çakmak'ı Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili ve Türk Dünyası ve Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın ile MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak’ı makamında ziyaret etti.

Rektör Bülent Çakmak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ETÜ’nün akademik ve fiziki gelişiminin yanı sıra yeni dönemle birlikte başlayacak yüz yüze eğitim için sınıf ve laboratuvar ortamında yapılan hazırlıklar hakkında konuklarına bilgi verdi.

MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın ise ETÜ’nün ortaya koyduğu başarılı çalışmaları yakından takip ettirdiğini belirterek, yakın zamanda kurulmuş olmasına rağmen ETÜ’nün hem Erzurum hem de bölgesi için önemli katkılar sunduğunu ve bundan sonra da sunmaya devam edeceğine yürekten inandığını ifade etti.

MHP Milletvekili Kamil Aydın ve İl Başkanı Naim Karataş, Rektör Bülent Çakmak’a sıcak karşılamaları dolayısıyla teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü 27.08.2021