Mezun Olacak Öğrencilerimize Hatıra Ormanı

Akademik, sosyal ve kültürel alanlarda faaliyetlerine hızla devam eden Üniversitemizde, KARPAM (Kariyer Planlama-Uygulama ve Araştırma Merkezi) ve Destek Hizmetler Çevre Birimi’nin organizasyonu ile bu yıl mezun olacak öğrencilerimiz için bir hatıra ormanı yapıldı.

Erzurum Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Edebiyat Fakültesi binası önünde oluşturulan Mezuniyet Hatıra Ormanı’nda 2018-2019 akademik yılı mezunları; üniversitemize bir hatıra, gelecek nesillere ise bir miras bırakmak maksadıyla fidan dikimi için bir araya geldiler.

02.05.2019 Perşembe günü yapılan organizasyonda öğrencilerimize çok sayıda akademisyenimiz de eşlik etti.

Samimi ve eğlenceli bir atmosferde gerçekleşen organizasyon, fidan dikiminden sonra sunulan ikram ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.