Malezya Teknoloji Üniversitesinden (UTM) Elektrik-Elektronik Bölümümüze Ziyaret

Bilimsel faaliyetler ve diğer iş birlikler kapsamında Üniversitemizi ziyaret eden Malezya Teknoloji Üniversitesinden (University of Technology Malaysia-UTM) Prof. Dr. Mohamad Kamal A. RAHIM ve ona eşlik eden Atatürk Üniversitesinden Prof. Dr. Bülent ÇAVUŞOĞLU uluslar arası ilişkiler, projeler ve teknik konularla alakalı bilgi paylaşımlarında  bulunmak üzere  Mühendislik & Mimarlık Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümü toplantı salonunda Elektrik- Elektronik Mühendisliği Öğretim üyelerine seminer verdiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK, bilgi paylaşımlarından duyduğu memnuniyetini dile getirerek Mohamad Kamal A. RAHIM’ a teşekkür etti. İki teknik üniversite arasında sağlanan bilgi paylaşımlarının bilimsel çalışmalara katkı sağlayacağını belirtti.