Logo Yarışması

İstanbul Teknik Üniversitesi olarak, 2023 yılında gireceğimiz 250. yaşımızı kutlamak amacıyla bir dizi faaliyete şimdiden başlamış bulunuyoruz. “250. Yıl Logo Yarışması” da etkinliklerin başlangıç noktalarından birini oluşturmaktadır.

“250. Yıl” logosu ile, İTÜ’nün köklü geçmişine vurgu yaparken modern ve geleceğe dönük yüzünü de ortaya koymayı hedeflemekteyiz. Bu amaçla tasarlanacak olan logoda, İTÜ’nün kurumsal renkleri kullanılabileceği gibi, kurumsal logomuzdan belli oranda esinlenilebilir. “250. Yıl” logosu, İTÜ’nün kuruluşunun 250. yıldönümü olan 2023 yılı boyunca kurumsal logo ile birlikte tüm mecralarda kullanılacaktır. Yarışma hakkında detaylı bilgiye www.250yil.itu.edu.tr adresinden erişilebilir. Tüm katılımcılara açık olmak üzere başvurular 01 Eylül 2021 tarihine kadar kabul edilecektir.