Lisans Öğrencilerimizin Projeleri TÜBİTAK (2209-A) Tarafından Desteklendi (10.11.2021)

Fakültemiz Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğ. Üy. Ayşenur YAZICI danışmanlığında;

Simay ALDAĞ : " Fermente Gıdalardan Probiyotik Mayaların İzolasyonu Ve Antibakteriyel Aktivitelerinin Değerlendirilmesi" Güler Tuba BUĞDACı: " Topraktan Pseudomonas Cinsi Bakterilerin İzolasyonu ve Antimikrobiyal Özelliklerinin Belirlenmesi" Yusuf DADAŞ: " Capsella Bursa-Pastoris Bitkisinin Antikandidal Aktivitesinin Değerlendirilmesi"

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Ömer F. KARATAŞ danışmanlığında;

Nursel DEMİROĞLU ve Meryem PAYVEREN: ‘’Silymarin ile Karnasol'ün PNT1A ve DU145 Prostat Hücre Hatları Üzerindeki Etkilerinin Araştırılması’’ başlıklı projeler,

TÜBİTAK 2209-A  Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Öğrencilerimizi ve danışman hocalarımızı tebrik eder, başarılar dileriz.