Kurum İçi Yatay Geçiş Başvuruları

KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ

2019-2020/Güz yarıyılı için Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik ve ETÜ Kurum İçi ve Kurumlar Arası Yatay Geçiş Yönergesi ilgili maddeleri uyarınca, Mühendislik ve Mimarlık Fakültemiz öğrencilerinin kurum içi yatay geçiş başvuruları 19-23 Ağustos 2019 tarihleri arasında kabul edilecektir.

KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ İÇİN BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

1)    Başvuru formu (Başvuru Formu İçin TIKLAYINIZ)

2)    Transkript (not belgesi) aslı

3)    Disiplin cezası almadığını gösterir resmi belge (Kurum içi Yatay Geçiş Başvurularında Öğrencilerin Uyarma Cezasından Daha Ağır Bir Ceza Almamış Olması Gerekir.)

KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ İÇİN BAŞVURUDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR;

1)    Başvurular, istenen belgeler ile fakültemizin geçiş yapılmak istenen ilgili bölüm sekreterliğine yapılacaktır.

2)    Posta ile yapılacak başvurular kabul edilmez.

3)    Eksik belgelerle yapılan başvurular kabul edilmez, değerlendirmeye alınmaz.

4)    İlan edilen koşulları sağlamayan başvurular değerlendirilmeye alınsa bile yatay geçiş talebi ilgili kurullar tarafından uygun bulunmaz.

Başvuru sonuçları 02 Eylül 2019 tarihinde ilgili birimlerce (Fakültemiz Web Sayfasında ) ilan edilecektir.

KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI

Bölüm