Kristal Merkezimizde Teknoloji Yaz Kampı Hız Kesmeden Devam Ediyor

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Teknoloji Takımları Koordinatörlüğü ile  Kristal Girişimcilik Merkezimiz iş birliğiyle düzenlenen teknoloji yaz kampı hız kesmeden devam ediyor.

Teknolojinin hızla ilerlediği bu yüzyılda yeni nesil bireylerine özel bir nitelik katacak olan yaz teknoloji kampı boyunca Atölye eğitim, teorik ve pratik eğitimlerin yanı sıra Öğrencilerin teknolojik alt yapılarını desteklemek amacıyla  IoT (Nesnelerin İnterneti) Eğitimi, Robotik Kodlama, 3D Modelleme, Roket Tasarımı ve Üretimi, İnsansız Hava ve Kara Aracı Tasarımı ve Üretimi, Teknik Raporlama, Uçuş Simülasyon Yazılımları Yazma ve Teknik Makine Ekipman Kullanımı gibi birçok alanda eğitim veriliyor.Katılımcılarımız Gelişmiş 3D yazıcıların kullanımı, uygulamalı atölye etkinliklerine katılarak  21. Yüzyıl içerisinde değişen ve dijitalleşen dünya ile birlikte geleceğe hazırlanıyorlar.

Verilen eğitimleri değerlendiren ETÜ Kristal merkez koordinatörümüz Doç.Dr.Kağan Koray AYTEN, İş birliğinin gücüne inandıklarını,“Eğitim ve teknolojiyi ayrılmaz bir bütün kabul ederek,eğitim sürecinin de teknoloji gibi kendini sürekli güncelleyerek devam etmesi gerektiğine Kuluçka Merkezimizin akademik bilgi birikimiyle bütünleşmesi sağlanarak, katma değerli projelerin ortaya çıkarılacağına inandığını ifade etti."