Kongre Duyurusu

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Himmet KARADAL'ın Kongre Başkanlığını yaptığı, 19-22 Ağustos 2021 tarihlerinde, Üniversitemiz işbirliği ve Georgian National University SEU ev sahipliğinde Tiflis/GÜRCİSTAN'da "2. Uluslararası CEO İletişim, Ekonomi ve Organizasyon Sosyal Bilimler Kongresi"; 16-18 Eylül 2021 tarihlerinde ise Üniversitemiz işbirliği ve International Gorazde University ev sahipliğinde Gorazde - Bosna Hersek 'te "6. Uluslararası Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresi" gerçekleştirilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.