Kongre Duyurusu

Gebze Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Biyomühendislik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Barış Binay ve Plovdiv Gıda Teknolojileri Üniversitesi'ne bağlı Biyoteknoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Albert Krastanov'un Eş-Yürütücülüğünü yaptığı, Avrupa Birliği çatısı altına faaliyet gösteren Uygulamalı Biyokataliz Derneği (ESAB - European Society of Applied Biocatalysis)'ne bağlı 13. Uluslararası Protein Stabilizasyon Kongresi/ 13th International Conference on Protein Stabilization), 07 - 09 Ekim 2021 tarihleri arasında Plovdiv Gıda Teknolojileri Üniversitesi Kongre Merkezi – Bulgaristan'da gerçekleştirilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.