Kayıt Dondurma Süreci

KAYIT DONDURMA SÜRECİ

Üniversitemizin Kıymetli Öğrencileri,

Erzurum Teknik Üniversitesi Senato Kurulu 03.04.2020 tarihinde yaptığı toplantıda, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında ders kaydı yapmış olan lisans ve lisansüstü öğrencilerimizin 17.04.2020 tarihine kadar talep etmeleri halinde, daha önce kayıt dondurup dondurmadıklarına bakılmaksızın, kayıtlarının dondurulmasına ve kayıt dondurulan sürenin azami süreden sayılmamasına karar vermiştir.

2019-2020 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında kaydını dondurmak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki süreci takip etmeleri gerekmektedir.

1.     2019-2020 eğitim–öğretim yılı bahar yarıyılında kaydını dondurmak isteyen lisansüstü öğrencilerin danışmanlarına, lisans öğrencilerinin ise ilgili fakülte dekanlığına, Erzurum Teknik Üniversitesi web sayfasında yer alan matbu dilekçeyi doldurarak, e-mail yoluyla başvurmaları gerekmektedir.

2.     Lisansüstü öğrenci danışmanları başvuru dilekçelerini ilgili anabilim dalı başkanlığına ileteceklerdir.

3.     Anabilim Dalı Başkanlığı tarafından toplu olarak ilgili enstitü müdürlüğüne iletilecek başvurular, enstitü yönetim kurulu tarafından uygun görüldükten sonra üniversite yönetim kurulunda görüşülmek üzere rektörlüğe gönderilecektir.

4.     Üniversite yönetim kurulundan çıkan kararlar ilgili enstitü web sayfasından ilan edilecektir.

5.     Lisans öğrencilerinin kayıt dondurma başvuruları ise ilgili fakülte yönetim kurulu tarafından karara bağlandıktan sonra fakülte web sayfasından ilan edilecektir.

6.     Kayıt dondurmak için son başvuru tarihi 17 Nisan 2020’dir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Kayıt dondurma dilekçeleri için aşağıdaki bağlantılara tıklayınız;

Edebiyat Fakültesi Başvuru Dilekçesi

Fen Fakültesi Başvuru Dilekçesi