“İnsan Onarım Atölyesi” Adlı Tiyatro Oyunu Sahnelendi

Erzurum Teknik Üniversitesi Tiyatro Kulübü’nün “İnsan Onarım Atölyesi” adlı tiyatro oyunu 12 Nisan Cuma günü ETÜ Yaşam Merkezi-2’deki konferans salonunda tiyatro severlerle buluştu.

Tiyatro Eğitmeni Ferhat Raşit Kına’nın yazdığı ve yönetmenliğini yaptığı “İnsan Onarım Atölyesi” adlı oyun bir babanın hasta oğlunu sevgiyle iyileştirme çabalarını konu alıyor.

ETÜ Tiyatro Kulübü’nün 3 aylık hazırlık sürecinin sonunda sahnelediği ve Geleneksel Türk Tiyatrosu’ndan esintilerin bulunduğu oyunda ayrıca Hacivat Karagöz sahneleri üç boyutlu ve gölge oyunu halinde izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Tek perde halinde oynanan oyunda Erzurum Teknik ÜniversitesiTiyatro Kulübü öğrencilerinin performansları göz doldurdu. Erzurum Teknik Üniversitesi öğretim üyeleri, öğrenci ve ailelerin katılımıyla tiyatro severler renkli bir akşam geçirdi.