IAESTE Mı̇lletlerarası Teknı̇k Stajyer Öğrencı̇ Mübadelesı̇ Birliği Staj Başvuruları

IAESTE ̇lletlerarası Teknı̇k Stajyer Öğrencı̇ Mübadelesı̇ Birliği

IAESTE İLE YURT DIŞI STAJ FIRSATI

IAESTE TÜRKİYE Temsilciliği tarafından Yurtdışı staj programı dahilinde Üniversitemizde gerçekleştirilecek olan yabancı dil sınavı ve katılım koşulları aşağıda belirtilmiştir

1. Lisans öğrencileri için en az 2. Sınıfa kayıtlı olmaları

2. AGNO 2.00 üstü olmalı

3. Erzurum Teknik Üniversitesinde gerçekleştirilecek olan Yabancı dil sınavından en az 50 ve üzeri puan almaları gerekmektedir.

Başvurular güncel transkript ile Dış İlişkiler Ofisine yapılacaktır.

Başvuran adaylar Fen Fakültesi Yüksek Lisans 1 sınıfında yapılacak İngilizce Mülakattan sonra agnoları da göz önünde bulundurularak değerlendirilmeye alınacaklardır. Bu değerlendirmeye göre öğrenciler sıralanacaktır.

Başvurular 01/11/2022 ve 14/11/2022 tarihleri arasındadır. Bu tarihten sonraki başvurular değerlendirilmeye alınmayacaktır.

Yabancı Dil Mülakatı:

Tarih: 15 Kasım 2022 Salı