Görevde Yükselme Sözlü Sınav Duyurusu

YÖK tarafından düzenlenen 2019 yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Merkezi yazılı sınav sonuçlarına göre başarılı olan adaylar için 22-24-25 Nisan 2019 tarihlerinde Sözlü Sınav, 2 aşamada aşağıda belirtilen şekilde yapılacaktır.

1-Sözlü sınavın ilk aşaması 22 Nisan 2019 Pazartesi günü saat 09.00'da Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Laboratuvarı-4’te yapılacak ve tüm adaylar bu sınava aynı anda katılacaktır.

2-Sözlü Sınavın 2’nci aşaması ise ekte belirtilen listedeki tarihlerde yapılacaktır.

Liste için tıklayınız.

Not: Bu duyuru tebligat niteliğinde olup sözlü sınava girecek adaylara ayrıca bir tebligatta bulunulmayacaktır.