FEN FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ DUYURUSU

19 Nisan 2018 tarihi saat 13:00’da yapılacak mezuniyet törenine katılacak öğrenci listemiz oluşmuştur. Tören, tüm üniversiteyi kapsayacağından öğrencilerimiz listede gösterilen gruplara bölünmüştür ve bu gruplar sırası ile kürsüye çıkıp diplomalarını alacaklardır. Törende aksaklıkların yaşanmaması adına 11.04.2018 Çarşamba günü saat 11.45’te Spor ve Etkinlik Salonunda prova yapılacaktır ve mezuniyet törenine katılacak öğrencilerimizin bu provaya katılması gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOT: Öğrencilerimizin fotoğraflarını Bölüm Sekreteri Nilay KIZILOĞLU'na teslim etmeleri gerekmektedir.