Fakültemizde TÜBİTAK'tan Destek Alan Öğrenciler İçin Ödül Töreni Düzenlendi

Fakültemizde TÜBİTAK tarafından kabul edilen "2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri" ödüllendirildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak' ın katılımıyla gerçekleştirilen özel bir törenle, "2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı" kapsamında projeleri kabul edilen öğrenci ve danışman öğretim üyelerine ödülleri takdim edildi. 2023 yılı içerisinde öne çkan projeler, bilimsel araştırma ve spor bilimlerine getirdikleri yenilikçi bakış açılarıyla dikkat çekti.

Törende konuşan Rektörlümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak, genç araştırmacıların bilimsel çalışmalara olan ilgisinin ve katkısının üniversite için büyük önem taşıdığını vurguladı. Prof. Dr. Çakmak, "öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimizin nitelikli bilim arenasında sergiledikleri bu başarılı çalışmalar, üniversitemizin akademik profilini daha da güçlendiriyor." dedi.

Üniversitemizin bu tür programlarla bilimsel araştırmaları teşvik etmeyi ve akademik gelişimi desteklemeyi sürdürme konusundaki kararlılığı devam etmektedir. Bu alanda başarılı olan öğrenci ve öğretim üyelerimizi tebrik ediyor, bilimsel yolculuklarında daha nice başarılara imza atmalarını diliyoruz.