Fakültemizde Dekanlık Devir Teslim Töreni Yapıldı.(17.06.2022)

Fakültemizde Dekanlık Devir Teslim Töreni yapıldı.

Devir teslim töreni Rektör Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK, Rektör yardımcıları Prof. Dr. İrfan KAYMAZ, Prof. Dr. Birol SOYSAL Genel Sekreter Doç. Dr. Tuba YETİM ve Fakülte Öğretim Elemanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Törende, Dekanımız Prof. Dr. Ümit İNCEKARA görevini yeni Dekanımız Prof. Dr. Ceren Sultan ELMALI’ya devretti.

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK, gösterdiği başarılı çalışmalarından dolayı Prof. Dr. Ümit İNCEKARA’ya teşekkür etti. Ayrıca Prof. Dr. Ceren Sultan ELMALI’yı tebrik ederek yeni görevinde muvaffakiyetler diledi.

Prof. Dr. Ceren Sultan ELMALI'nın fakülte için önemli hizmetlerde bulunacağına inandığını belirten Eski Dekan Prof. Dr. Ümit İNCEKARA, kendisine görevi devretmekten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek muvaffakiyetler diledi. Daha sonra mesai arkadaşlarından helallik istedi.

Yeni Dekan Prof. Dr. Ceren Sultan ELMALI ise, Prof. Dr. Ümit İNCEKARA’nın başarılı dekanlık dönemini örnek alarak ve fakültede var olan birlik ve beraberlik ortamını devam ettirerek görevini hakkıyla ifa etmek için çalışacağını ifade etti.