Fakültemiz Öğretim Elemanlarından Arş. Gör. Dr. Büşra ALBAYRA TURGUT, Arş. Gör. Dr. Ayşe Gül KASAPOĞLU ile Arş. Gör. Dr. Onur ÇAMLI hocalarımız "Doktor Öğretim Üyesi" Ünvanı Aldı.(08.08.2024)

Fakültemiz Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Biyoteknoloji Anabilim Dalı öğretim elemanlarından Dr. Büşra ALBAYRAK TURGUT, Dr. Ayşe Gül KASAPOĞLU ile Matematik Bölümü Uygulamalı Matematik Anabilim Dalı öğretim elemanı Dr. Onur ÇAMLI "Doktor Öğretim Üyesi" Ünvanı almış bulunmaktadır.

Dr. Öğr. Üyesi Büşra ALBAYARAK TURGUT, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Gül KASAPOĞLU ile Dr. Öğr. Üyesi Onur ÇAMLI hocalarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.