ETÜYÖS Sınavı Başvuruları Başladı/Applications for ETUYOS Exam Started

4 Haziran 2022 tarihinde yapılacak olan Erzurum Teknik Üniversitesi Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (ETÜYÖS) için başvurular başlamıştır. Başvurular 28 Şubat 2022 - 6 Mayıs 2022 tarihleri arasında online olarak alınacaktır. Üniversitemizde ve Türkiye'de bulunan diğer üniversitelerde öğrenim görmek isteyen yabancı uyruklu öğrencilerin kabulünde geçerli olan ETÜYÖS sınavına dair detaylı bilgi almak için ETÜYÖS web sayfasını buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Online Başvuru yapmak için buraya tıklayınız.

Sınav Başvuru Takvimini incelemek için buraya tıklayınız.

ETÜYÖS puanını kabul eden üniversiteleri görmek için buraya tıklayınız.

Applications for the Erzurum Technical University Foreign Student Exam (ETUYOS), which will be held on 4th June, 2022, have started. Applications will be accepted online between 28 February 2022 - 6 May 2022. For detailed information about the ETUYOS exam, which is valid for the admission of foreign students who want to study at our university and other universities in Turkey, you can examine the ETUYOS website by clicking here.

Click here to apply online.

Click here to see Exam Schedule.

Click here to see the universities that accept the ETUYOS score.