ETÜ’de YÖK Kalite Kurulu Saha Ziyaretleri Başladı

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Dış Değerlendirme Heyeti, Dış Değerlendirme kapsamında saha ziyaretleri gerçekleştirmek üzere üniversitemize geldiler.

Erzurum Teknik Üniversitesi’nde Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından 2019 yılı Kurumsal Dış Değerlendirme Programı çerçevesinde bir dizi ziyaret ve görüşme gerçekleştirilecek.

Program kapsamında Takım Başkanı Prof. Dr. Mehmet Durman, Akademik Değerlendiriciler Prof. Dr. Gürsoy Arslan, Prof. Dr.Sibel Zor, Prof. Dr. Coşkun Topal, Doç. Dr. Sibel Balcı, İdari Değerlendirici Namık Kemal Deveci ve Öğrenci Değerlendirici Hüseyin Karaca’dan oluşan değerlendirme takımı Üniversitemizdeki Kalite Güvencesi Sistemi ve Stratejik Plan hakkında incelemelerde bulunacak.

YÖKAK Kurumsal Dış Değerlendirme Takımı tarafından 31.05.2019 tarihinde yapılan ön ziyaretin ardından gerçekleştirilen ve Erzurum Teknik Üniversitesi Senato üyeleri, akademik ve idari birim yöneticileri, idari personel ve öğrencilerle görüşmeler gerçekleştirilecek olan saha ziyareti 3 gün sürecek.