ETÜ'de Yeni Atama

Erzurum Teknik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığna yeni atama yapıldı.

Yapılan atamada Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Erdinç ŞIKTAR atandı.
17.12.2019 Salı günü Spor Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleşen devir teslim törenine Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İrfan Kaymaz, Prof. Dr. Birol SOYSAL Genel Sekreter Doç. Dr. Tuba YETİM ve çok sayıda akademisyen ve idari personel katıldı.

Yapılan devir teslim töreninde  Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Erdinç ŞIKTAR’a yeni görevinde başarılar diledi.