ETÜ’DE BİR İLK DAHA: YÖS SINAVI YAPILDI

Uluslararası üniversite olma yolunda ilerleyen Erzurum Teknik Üniversitesinde (ETÜ YÖS) Yabancı Uyruklu Öğrenci Seçme Sınavı ilk kez yapıldı.

Türkiye’deki birçok üniversitede geçerli olacak ETÜ YÖS sınavına birçok farklı ülkeden 108 başvuru yapıldı.

14 Temmuz Cumartesi günü ETÜ İktisadi ve İdari Bilimler – Edebiyat Fakültesi binasında gerçekleşen sınavda adaylara temel öğrenme becerileri testinde 80 soru soruldu. Sınav sonuçları 20 Temmuz 2018 tarihinde ilan edilecek.

Adaylar sınav takvimi ve ayrıntılı bilgi için yos.erzurum.edu.tr adresini ziyaret edebilirler.