ETÜ ÖĞRENCİ KULÜPLERİ ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

Gelenekselleştirerek her yıl düzenlediğimiz ve üniversitemiz bünyesindeki 25 öğrenci topluluk ve kulübünün kendilerini tanıtma aynı zamanda yeni üyeler edinme imkanı bulduğu Etü Öğrenci Kulüp Şenliği, 4 Ekim 2018 tarihlerinde Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörlük Meydanı’nda gerçekleşti.

ETÜ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen Öğrenci Kulüp Şenliğinde Öğrenci Kulüp temsilcilerinin açtığı stantları ziyaret eden yeni öğrencilerimiz hem öğrenci kulüpleri hakkında bilgi aldılar, hem de kendi ilgi alanlarına uygun gördükleri kulüplere kayıt yaptırdılar.