Erzurum Teknik Üniversitesi İle Dokuz Eylül Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Akademik alanda geleceğe yönelik yatırımlarına hızla devam eden üniversitemiz, akademik iş birliği protokollerinden bir yenisine daha imza attı. İmzalanan protokol sonrasında, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar günün anısına Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Murat Küçükuğurlu’ya hediyelerini sundu.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü 03.02.2021