Erzurum Teknik Üniversitesi Atina’da Temsil Edildi

Dünyaca ünlü teknoloji firması Huawei’nin Atina’da düzenlenen Huawei Talent Summit etkinliğine dünyanın dört bir yanından başarılı akademisyenler ve öğrencilerin yanı sıra, politikacılar ve üst düzey yöneticiler de katıldı.

Türkiye’den davet edilen 3 akademisyenden biri olan Erzurum Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Merve Yıldırım Etü Huawei ICT Academy’yi temsil etmek üzere etkinliğe katılanlar arasında yer aldı.

Yunanistan Eğitim Bakanı Niki Kerameos ve Yunanistan Çalışma ve Sosyal İlişkiler Bakanı Kostis Hatzidakis’in konuşma yaptığı toplantıda dijital becerilerin geliştirilmesi, teknolojide kadın ve bilgi işlem teknolojilerinin geleceği temalı pek çok oturum düzenlendi.