Engelli Kadınların Sosyal Hayata Katılımı ve İstihdamı Çalıştayı

24-25 Eylül 2021 tarihlerinde Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü ve Marmara Üniversitesi Ekonomik ve Sosyal Alanda Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezinin ortaklaşa çevrimiçi düzenleyeceği "Engelli Kadınların Sosyal Hayata Katılımı ve İstihdamı" çalıştayında, engelli kadınların ve engelli çocuğu olan kadınların istihdam ve sosyal hayattaki mevcut durumları ele alınacak ve iyileştirmeye yönelik önerilerden oluşacak bir rapor hazırlanacaktır.

Düzenlenecek çalıştayda https://etkinlik.marmara.edu.tr/engellikadinlar sayfasında belirtilen alt başlıklar ile alakalı tebliğ vermek isteyenlerin veya dinleyici ve çalışma gruplarında katılımcı olacakların, iletişim bilgileri ile etkinlik sayfasında, en geç 11 Temmuz 2021 tarihine kadar kayıt yapmaları gerekmektedir.