Bağlantılar
Genel Hesap Yönetimi

Bilgi Bankası - Destek Talebi

Lisanslı yazılımlar, kablosuz internet, kampüs dışı erişim gibi birçok konuda bilgi edinebilir, yardım talebinde bulunabilirsiniz.

Destek Sayfası

Erzurum Teknik Üniversitesi

Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı - 2024

Üniversitemizde bu yıl 3.'sü düzenecek olan Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı, 14.02.2024 Çarşamba günü 09.30-14.30 saatleri arasında İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi Prof. Dr. Muammer YAYLALI konferans salonunda gerçekleştirilecektir. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezimin koordinasyonunda gerçekleştirilecek bu yılki çalıştay için "Eğitimde Yapay Zekâ ve Güncel Gelişmeler" teması belirlenmiş olup açılış konuşmalarını Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK hocamızın yanı sıra, MEF Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed ŞAHİN ve ODTÜ Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ömer DELİALİOĞLU gerçekleştirilecektir.

Farklı oturumlar halinde eğitimde yapay zekâ ve güncel gelişmelerin, aktif öğrenme yaklaşımlarının ve ölçme değerlendirme sistemlerinin detaylandırılacağı çalıştayda, Atatürk Üniversitesi Eğitim Fakültesinden Prof. Dr. Ali Osman Engin ve Doç. Dr. Ceyhun Ozan davetli konuşmacı olarak yer alacaklardır. Sonraki oturumlarda üniversitedeki öğretim üyelerimizin iyi örneklerini sunacağı bir oturum da gerçekleştirilecektir. Çalıştay web sayfası aşağıda gösterilmiş olup üniversitemizdeki bütün öğretim elemanlarının katılımlarından memnuniyet duyarız.

Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı (erzurum.edu.tr)



   


ETÜ Asistan Snow