Eğitim Programları

Anadolu Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi iş birliğiyle 31 Ağustos-12 Eylül 2021 tarihleri arasında Araştırma Seminerleri Yaz Okulu (ARSEM 2021-Yaz) düzenlenecektir. Etkinlik bünyesinde lisans ve lisansüstü öğrencileri, araştırma görevlileri ve öğretim üyelerinin araştırma kapasitelerini ve yetkinliklerini geliştirme amacına yönelik olarak, teorik/uygulamalı, nitel ve nicel araştırma yöntemleri eğitimleri verilecektir. Eğitimlerin ilk haftası 31 Ağustos–5 Eylül 2021 tarihleri arasında Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü'nde, ikinci haftası ise 6 Eylül-12 Eylül 2021 tarihleri arasında Üniversitemiz Yunus Emre Kampüsü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde gerçekleştirilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.