Diğer Yükseköğretim Kurumlarından Ders Alacak Öğrencilerimizin Dikkatine!

Erzurum Teknik Üniversitesi Yaz Okulu Yönergesinin 9. maddesi uyarınca  Üniversitemiz dışındaki diğer yükseköğretim kurumlarından, birim yönetim kurullarının uygun görmesi kaydıyla, ders alınabilir. Buna göre öğrencilerimizin diğer üniversitelerden ders alabilmesi için yob.erzurum.edu.tr (Başvuruda sorun yaşayan öğrencilerimiz 444 5 388'den dâhili 2116'yı tuşlayarak yardım alabilir.) adresinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvurular 2 Temmuz Çarşamba günü yapılacak Fakülte Yönetim Kurulunda karara bağlanacaktır.  (Bu son başvuru tarihi yaz okulu kayıt tarihi sona eren Atatürk Üniversitesinden ders seçen öğrenciler için geçerli olup, yaz okulu kayıtları devam eden üniversitelerden ders seçen öğrenciler yob'dan kayıt yapmaya devam edebilir.)

* Fakülte Yönetim Kurulu onayımız olmadan alınan dersler, başarılı olunsa dâhi yukarıda belirtilen yönerge maddesi gereği transkripte işlenemeyecektir.