Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Tarafından Düzenlenen “Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri

“Geleceğin Burada, Devletin Senin Yanında” sloganıyla 24-25 Eylül 2022 Cumartesi ve Pazar günleri 10:00-18:00 saatleri arasında Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı “Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri” etkinliği Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezinde yapılacaktır.

Gençleri kamu kurumlarıyla bir araya getirmek amacıyla gerçekleştirilecek etkinliklerde, Bakanlıklar, Cumhurbaşkanlığı ofisleri ile Cumhurbaşkanlığına bağlı kuruluşlar katılım gösterecektir. Etkinlikte kamu kurumlarına ait stantlarda tanıtımlar yapılarak, gençlerin; burs, hibe, fon, kredi gibi maddi destekler, ihtiyaç duydukları staj programları, uluslararası alandaki proje destekleri hakkında bilgi sahibi olmaları sağlanacaktır.

Bütün öğrencilerimizi etkinliğe katılmaya davet ediyoruz.