Ders Çakışma Başvuruları

2020-21 güz döneminde, alt veya üst yarıyıllardan ders alan öğrencilerimizin ders çakışmaları dolayısıyla kayıtlı oldukları program dışında ilgili dersin 1.Öğretim/2.Öğretim gruplarında derslerine katılabilmeleri için;

1)  Öğrencilerimiz, fakülte web sayfamızda yer alan Ders Çakışma Dilekçesini doldurup, imzalı olarak e-posta ekinde kendi danışman hocalarına en geç 9 Ekim 2020 saat 17:00 a kadar göndermelidir. (Geç gönderilen talepler değerlendirilmeyecektir.)

2)  Danışmanlar, kontrol ettikleri başvuruları BU BAĞLANTIDAKİ dosyaya işleyeceklerdir.

3)  Öğrenciler ve ilgili ders hocaları, değişiklik taleplerini bu dosyadan takip edebileceklerdir.

4)  Ders hocaları, dosyada danışmanlarca belirtilen taleplere göre BLACKBOARD ilgili ders sınıflarında gerekli öğrenci değişikliklerini yapacaklardır.