Dekanlık Devir Teslim Töreni

Prof. Dr. Muammer Yaylalı konferans salonunda Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak'ın  katılımıyla dekanlık devir teslim töreni düzenlendi. Prof. Dr. Tevfik Şükrü Yapraklı  dekanlık görevini Prof. Dr. Murat Küçükuğurlu'ya  devretti. Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak dekanlık görevi boyunca göstermiş olduğu hizmetlerinden dolayı Prof. Dr. Tevfik Şükrü Yapraklı'ya plaket takdim etti.

Rektörümüz, aynı zamanda dekan yardımcılığı görevi boyunca göstermiş olduğu hizmetlerden ve sunduğu katkılardan dolayı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet İlker Akbaba’ya plaket takdim etti. Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak ve Dekanımız Prof. Dr. Murat Küçükuğurlu akabinde fakülte dekan yardımcılığı görevlerine yeni atanan Doç. Dr. Abdulkadir Kaya ve Dr. Öğretim Üyesi Zeynep Karaca’yı makamlarında ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.