"Çeşitli Bakteri İzolatlarının Kültür Filtratları ve Proteinlerinin İnsan Fibroblast Hücrelerinde Sitotoksik ve Moleküler Yanıtlarının Değerlendirilmesi" Semineri Yapıldı (19.11.2019)

Haftanın Etkinliği kapsamında fakültemiz konferans salonunda "Çeşitli Bakteri İzolatlarının Kültür Filtratları ve Proteinlerinin İnsan Fibroblast Hücrelerinde Sitotoksik ve Moleküler Yanıtlarının Değerlendirilmesi" semineri yapıldı. 19 Kasım Salı günü Arş. Gör. Dr. Fatma Mecmiye KACI'nın sunumu ile gerçekleşen seminere Dekanımız Prof. Dr. Ümit İNCEKARA'nın yanı sıra Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan ÖZKAN, akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Düzenlenen etkinlik sonunda MBG Bölüm Bakanı Doç. Dr. Ömer Faruk KARATAŞ sunum ve katkılarından dolayı Arş. Gör. Dr. Fatma Mecmiye KACI'ya Teşekkür Belgesi takdim etti.