Bölümümüzden Sempozyumlara katılım

Prof. Dr. Murat Küçükuğurlu, “Cihangiroğlu İbrahim Bey ve Milli Mücadeledeki Hizmetleri” adlı konu ile Türk Tarih Kurumu ve Ardahan Üniversitesi işbirliği ile Ardahan'da gerçekleştirilen 100. Yılında Ardahan Kongreleri Uluslararası Sempozyumu'na (20-22 Şubat 2019)'na katılım sağlamışlardır.

Prof. Dr. Murat Küçükuğurlu, “Yerel Kaynaklara Göre 1939-1950 Arası Hatay Vilayetinin İdari Teşkilatlanmas” adlı konu ile Atatürk Araştırma Merkezi ve Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi işbirliğiyle Hatay'da gerçekleştirilen  Anavatan'a Katılışının 80. Yılında Hatay Uluslararası Sempozyumu'na ( 4-6 Nisan 2019) katılım sağlamışlardır.

Dr. Öğr. Üyesi Naim Ürkmez, “İskenderun’da İki Levanten Aile: Catoni ve Belfante Aileleri” adlı konu ile Atatürk Araştırma Merkezi ve Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi işbirliğiyle Hatay'da gerçekleştirilen  Anavatan'a Katılışının 80. Yılında Hatay Uluslararası Sempozyumu'na ( 4-6 Nisan 2019) katılım sağlamışlardır.