Blackboard Eğitimi

Öğrenci – öğretim elemanı iletişimini ve etkileşimini sağlayan bir yönetim çözümü olan "Blackboard Learn" sisteminin tanıtım eğitimi fakültemiz bilgisayar laboratuvarında verildi.

Duyuru, ödev, tartışma panosu ve bloglar gibi öğrenci-öğretmen etkileşimini dijital ortamda etkin bir şekilde organize eden Blackboard uygulamasının tanıtıldığı eğitime Dekanımız Prof. Dr. Ümit İNCEKARA ile akademisyenlerimiz katıldı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İrfan KAYMAZ, Fakültemiz Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emre İLHAN ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Öğretim Görevlisi Emrah Şimşek katılımcılara yeni eğitim döneminde kullanılacak "Blackboard Learn" sistemi hakkında detaylı bilgiler verdiler.