Biyoçeşitlilik Temalı Teknik Gezi Düzenlendi (13.06.2022)

Fakültemiz Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Genel Biyoloji dersi kapsamında  “Biyoçeşitlilik” temalı teknik gezi düzenlendi.

Fakültemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ümit İNCEKARA, Doç. Dr. İsmail BEZİRGANOĞLU, Arş. Gör. Abdülmelik AYTATLI ve Arş. Gör. Erkan KARATAŞ’ın eşlik ettiği teknik geziye Atatürk Üniversitesinden Doç. Dr. Songül KARAKAYA, Dr. Öğ. Üy. Hafize YUCA ve Arş. Gör. Enes TEKMAN misafir-uzman olarak katıldılar. Teknik gezi kapsamında öğrenciler, Tortum-Uzundere hattı boyunca bitki ve hayvan çeşitliliğini sahada gözlemleme fırsatı buldular. Özellikle tıbbi-aromatik bitkileri yakından incelediler ve alanında uzman öğretim üyelerinden söz konusu bitkiler hakkında detaylı bilgiler aldılar.

Katkı sunan öğretim elemanlarına ve katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.