Bitlis Eren Üniversitesi Rektöründen ETÜ'ye Ziyaret

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak’ı ziyaret etti.

Ziyaretten Duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Bülent Çakmak, mevkidaşına ETÜ’nün 2022 yılında hayata geçirmeyi planladığı akademik ve idari çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Rektör Necmettin Elmastaş ise, kendisini makamında ağırlayan Rektör Çakmak’a misafirperverliği dolayısıyla teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret Rektör Elmastaş’ın Rektör Çakmak’a Ahlat Bastonu hediye etmesi ve karşılıklı iyi niyet temennileriyle sona erdi.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü 3.01.2022