Bitirme Tezi

Bitirme Tezi son teslim tarihi 22 Mayıs 2020 saat 23.59'dur. Tezler öncesinde danışmana word formatında gönderilecek, sonrasında tez danışmanının verdiği düzeltmelere göre yeniden düzenlenerek tez danışmanına tekrar gönderilecektir. Danışman, tezin kabul ettiği son halini ve  intihal raporunu öğrenciye gönderecektir. Öğrenci tezi, intihal raporunu ve gerekli tüm evrakları tek dosya olarak pdf formatında belirtilen son tarihe kadar tez danışmanına mail ile gönderecektir.

Not: Bilgisayarı olmayan öğrenciler Bitirme Tezini el yazısı ile yazıp, fotoğrafını çekip mail atabilir.

Tez Yazım Kılavuzu için tıklayınız.