Birlikte Başarmak: Lisans Öğrencilerimiz ve Hocalarımızdan Yeni Akademik Yayınlar!

Lisans öğrencilerimizden Nihat ZAMAN, Kübra DEMİR, Rabia ŞENLİK bölümümüz öğretim üyelerinden Dr. Nursena BAYĞIN, Dr. Sait ALP, Dr. Işıl KARABEY AKSAKALLI ile birlikte aşağıda verilen akademik yayınları gerçekleştirmişlerdir. Öğrencilerimizi ve hocalarımızı kutlar başarılarının devamını dileriz.

• Zaman, N., & BAYĞIN, N. (2023). Digital Assurance and Traceability of NFT-based Certificates. İleri Teknolojilerde Çalışmalar Dergisi, 1(1), 17-25.

• Demir, K., Aksakalli, I. K., Bayğin, N., & Sökmen, Ö. Ç. (2023, October). Deep Learning Based Lesion Detection on Dental Panoramic Radiographs. In 2023 Innovations in Intelligent Systems and Applications Conference (ASYU) (pp. 1-6). IEEE.

• Alp, S., & Şenlik, R. (2023, October). Transfer Learning Approach for Classification of Beef Meat Regions with CNN. In 2023 Innovations in Intelligent Systems and Applications Conference (ASYU) (pp. 1-5). IEEE.